Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників (ДКХПП). Випуск 7. Загальні професії працівників виробництв харчової промисловості

Затв. Постан. Державного комітету України по харчовій промисловості від 19.02.1997 р., Погодж: Міністерством праці України, Міністерством сільського господарства і продовольства України, Міністерством рибного господарства України

Текст документа «Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників (ДКХПП). Випуск 7. Загальні професії працівників виробництв харчової промисловості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - будівництво.

Норматив™ PRO - охорона праці.

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

Норматив™ PRO - пожежна безпека.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.