Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

МР 4.4.4.-108-2004 Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки: Методичні рекомендації

Затверджено: наказ МОЗ України від 02.07.2004 р. N 329 Про затвердження Методичних рекомендацій Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки. Із змінами: наказ МОЗ України від 7 грудня 2011 року N 886

Документ замінює: Порядок и периодичность контроля продовольственного сырья и пищевых продуктов по показателям безопасности. Методические указания. Утверждены МОЗ, Госагропром, Минсельхозпрод, Минрыбхоз от 11.10.1995 г. № 5.08.07/1232

Текст документа «МР 4.4.4.-108-2004 - Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки: Методичні рекомендації» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.