Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСП 262-97 Державні санітарні правила для підприємств (цехів), що виробляють кондитерські вироби з кремом

Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України 28.08.1997 N 262

Документ замінює: Санитарные правила для предприятий и цехов, вирабатывающих кондитерские изделия с кремом N 2277-80 від 16.12.1980 р.

Текст документа «ДСП 262-97 - Державні санітарні правила для підприємств (цехів), що виробляють кондитерські вироби з кремом» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.