Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСанПіН 4.4.2.030- 99 Державні санітарні правила і норми захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозамінами

Затверджено постановою Головного Державного санітарного лікаря України 01.07.1999р. N30 Додаток N 2 ДСанПіН 4.4.2.030- 99 замінений на ДГПіН "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"

Текст документа «ДСанПіН 4.4.2.030- 99 - Державні санітарні правила і норми захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозамінами» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.