Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 11 грудня 2006 р. № 343

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28649-90

Ключові слова: вимоги безпеки; гарантії виробника; гриби мариновані та відварені; маркування, методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпеки; правила приймання; транспортування та зберігання

Текст документа «ДСТУ 4696:2006 - Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.