Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 31 травня 2016 р. № 152

Ключові слова: асептичне консервування; вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпеки; правила приймання; соки-напівфабрикати фруктові натуральні; транспортування і зберігання

Текст документа «ДСТУ 8640:2016 - Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.