Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ "Консервпромкомплекс"

Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 31 травня 2016 р. № 152

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники, фрукти, екстракти, ягоди

Текст документа «ДСТУ 8637:2016 - Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.