Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 20 січня 2009 р. № 32

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 18077-72

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, десертні соуси, фруктові соуси, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування і зберігання, фізико-хімічні показники, фрукти

Текст документа «ДСТУ 6087:2009 - Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.