Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови

Розробник: Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 листопада 2003 р. №214. Зміни № 1,2,3,4,5

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 4827-70, ГОСТ 7190-93, ГОСТ 27906-88

Ключові слова: лікери, наливки, настоянки, аперитиви, бальзами, коктейлі, напої десертні, напої слабоалкогольні, фізико-хімічні показники, сировина, пакування, маркування, вимоги щодо безпеки, методи контролю, транспортування, зберігання, гарантії виробника

Текст документа «ДСТУ 4257:2003 - Напої лікеро-горілчані. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.