Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови

Розробник: Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 листопада 2003 р. №214. Зміна № 1 чинна з 01.11.2005 р. Зміна № 2 чинна з 01.04.2010 р. Зміна № 3 чинна з 01.03.2011 р. Зміна № 4 чинна з 01.01.2016 р. Зміна № 5 чинна з 01.08.2016 р.

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 12545-81, ГОСТ 12712-80, ГОСТ 27907-80

Ключові слова: горілки, горілки особливі, фізико-хімічні показники, сировина, паковання, марковання, вимоги щодо безпеки, методи випробовування, транспортування, зберігання, гарантії виробника

Текст документа «ДСТУ 4256:2003 - Горілки і горілки особливі. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.