Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування

Розробник: Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 7 квітня 2003 р. № 55. Поправка ІПС N2 11-2004. Зміна № 1 чинна з 01.01.2016 р.

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 5363--93

Ключові слова: горілки, горілки особливі, відбирання проб, вибірка, правила приймання, метод аналізу, органолептичні показники, колір, прозорість, смак, аромат, об'ємна частка, альдегіди, лужність, сивушне масло, естери, метиловий спирт, метрологічні характеристики, збіжність, відтворність, міра правильності

Текст документа «ДСТУ 4165:2003 - Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.