Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 серпня 2017 р. № 231

Документ замінює: ДСТУ 4391:2005 (зі скасуванням ДСТУ 7375:2013(перенесений термін скасування чинності ДСТУ з 01 січня 2018 року на 01 липня 2019 року: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 січня 2018 року N 1))

Ключові слова: какао-порошок, органолептичні показники, какао-макуха, пакування, маркування, методи випробування

Текст документа «ДСТУ 4391:2017 - Какао-порошок. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.