Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8756.12-91

Ключові слова: методи визначання, випробовування, здатність утворювати желе та пат, продукти перероблення фруктів та ягід, пюре

Текст документа «ДСТУ 8403:2015 - Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.