Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8396:2015 Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)

Розробник: Інститут тваринництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101

Ключові слова: білок, жир, лактоза, метод інфрачервоної спектрометрії, молоко, суха речовина

Текст документа «ДСТУ 8396:2015 - Молоко коров'яче. Визначення масової частки жиру, білка, лактози, сухої речовини методом інфрачервоної спектрометрії (експрес-метод)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.