Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови

Розробник: Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» № 61 від 22 червня 2015 р.

Документ замінює: РСТ УССР 961-84

Ключові слова: вимоги щодо безпеки та охорони довкілля; гарантії виробника; зберігання; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; перець солодкий; показники безпеки; правила приймання, транспортування

Текст документа «ДСТУ 8083:2015 - Консерви із солодкого перцю. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.