Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови

Розробник: ІОБ НМН, ТК 71

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: РСТ УРСР 305-89

Ключові слова: салат листовий, салат головчастий, ромен, технічні вимоги, партія, точкова проба, пакування, маркування, методи контролювання, вимоги щодо безпеки

Текст документа «ДСТУ 8107:2015 - Салат свіжий. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.