Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови

Розробник: ТІММ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 15 липня 2005 р. № 175. Поправки: ІПС № 7-2006, ІПС N2 9-2006, ІПС № 3-2009. Зміна № 1 чинна з 01.04.2008 р. Зміна № 2 чинна з 01.03.2009 р.

Ключові слова: біфштекси, гамбургери, заморожування, котлети, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, напівфабрикати посічені, органолептичні показники, охолодження, пакування, пельмені, показники безпеки, ромштекси, фарш, фізико-хімічні показники, фрикадельки, шніцелі

Текст документа «ДСТУ 4437:2005 - Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.