Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 1575:2009 Чай. Метод визначення загального вмісту золи (ISO 1575:1987, IDT)

Розробник: Нікітський ботанічний сад - Національний науковий центр

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 29 грудня 2009 р. № 479

Ключові слова: визначення золи, випробування, чай

Текст документа «ДСТУ ISO 1575:2009 - Чай. Метод визначення загального вмісту золи (ISO 1575:1987, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.