Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови

Розробник: Державний Вінницький проектно-конструкторський технологічний інститут Держпроду Мінагрополітики України

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 грудня 2005 р. No 379

Документ замінює: ДСТУ 1009-92

Ключові слова: цукор ванільний, органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні псказники, токсичні елементи, вимоги безпеки, вимоги охорони довкілля, маркування, пакування, правила транспортування та зберігання, методи контролювання

Текст документа «ДСТУ 1009:2005 - Цукор ванільний. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.