Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій

Розробник: ТІММ УААН, ДНДЦ з проблем гігієни харчування МОЗ України

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 22 серпня 2013 р. № 1010

Ключові слова: біфідобактерії, закваски, метод, мікробіологія, мікроорганізми, молоко, молочні продукти, підраховування

Текст документа «ДСТУ 7355:2013 - Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.