Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови

Розробник: ТК 158, Інститут тваринництва УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 11 березня 2010 р. № 85, зміна дати надання чинності наказ № 603 від 28.12.2010 р.

Документ замінює: Зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 7724-77

Ключові слова: вимоги щодо безпеки та охорони довкілля, м'ясо, маркування, методи контролювання, пакування, півтуша, правила приймання, свинина, стандарт, технічні вимоги, транспортування, туша

Текст документа «ДСТУ 7158:2010 - М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.