Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови

УКНД: 67.080

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61

Ключові слова: консерви для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні: органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; показники безпеки; методи контролювання; маркування: правила приймання: пакування; транспортування та зберігання; вимоги щодо безпеки; охорона довкілля; гарантії виробника

Текст документа «ДСТУ 8114:2015 - Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF