ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови
УКНД: 67.080
Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»
Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ)> від 22 червня 2015 року № 61
Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, компоти для харчування дітей, маркування,
методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля,
пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування і зберігання, фізико-хімічні
показники
Текст документа «ДСТУ 8102:2015 - Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:
Норматив™ PRO - санепідемнагляд.
Формат тексту документа: PDF