Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови

УКНД: 67.080

Розробник: ДНДПКІ « Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ>: від 22 червня 2015 р No 61

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, гомогенізовані консерви, консерви для харчування дітей, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування і зберігання, пудинги, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 8087:2015 - Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF