Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови

УКНД: 67.060

Розробник: ВАТ «Спектр»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 15 серпня 2006 р. № 242

Документ замінює: ДСТУ 1055-91

Ключові слова: крупи, що швидко розварюються, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, токсичні елементи, вимоги до сировини, пакування, маркування, правила приймання, методи контролювання, вимоги безпеки

Текст документа «ДСТУ 1055:2006 - Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF