Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4852:2007 Пиво. Методи визначення кислотності

Розробник: Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «Укрпиво» у формі закритого акціонерного товариства

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 17 жовтня 2007 р. № 268

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12788-87

Ключові слова: гідроксид натрію, кислотність, титрування, рН-метр

Текст документа «ДСТУ 4852:2007 - Пиво. Методи визначення кислотності» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.