Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови

Розробник: Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61

Ключові слова: баклажани обжарені, вимоги щодо безпеки та охорони довкілля, утилізування; гарантії виробника, зберігання, консерви, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні, фізико-хімічні, показники безпечності, правила приймання, транспортування

Текст документа «ДСТУ 8075:2015 - Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.