Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови

Розробник: Інститут птахівництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 12 червня 2008 р. № 192. Зміна № 1: ІПС № 12-2010

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 27583-88

Ключові слова: дієтичні яйця, переробні яйця, столові яйця, яйця курячі харчові

Текст документа «ДСТУ 5028:2008 - Яйця курячі харчові. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.