Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування і зберігання, салати десертні, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 8008:2015 - Консерви. Салати десертні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.