Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 60335-2-47:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-47. Додаткові вимоги до комерційних електричних готувальних казанів (EN 60335-2-47:2003, IDT)

Наказом ДП «УкрНДНЦ» від 21.12.2015 № 201 EN 60335-2-47:2003 Household and similar electrical appliances – Safety Part 2-47: Particular requirements for commercial electric boiling pans прийнято як національний стандарт методом «підтвердження» за позначенням ДСТУ EN 60335-2-47:2015 (EN 60335-2-47:2003, IDT) * ДСТУ EN 60335-2-47:2015/Зміна №1:2015 (EN 60335-2-47:2003/А1:2008, IDT). * ДСТУ EN 60335-2-47:2015/Поправка №1:2015 (EN 60335-2-47:2003/AC:2007, IDT). * ДСТУ EN 60335-2-47:2015/Зміна №11:2015 (EN 60335-2-47:2003/A11:2012, IDT)

Текст документа «ДСТУ EN 60335-2-47:2015 - Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-47. Додаткові вимоги до комерційних електричних готувальних казанів (EN 60335-2-47:2003, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - охорона праці.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.