Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови

УКНД: 67.180.10

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 12 лютого 2018 р. № 40

Документ замінює: ДСТУ 4333:2004

Ключові слова: марковання, мармелад, методи контролювання, органолептичні показники, паковання, приймання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4333:2018 - Мармелад. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF