Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови

На 21.11.2018р. не набрав чинності.
Діє з: 01.01.2019 р.

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 12 лютого 2018 р. № 40

Документ замінює: ДСТУ 4460:2005

Ключові слова: бісквітні вироби, марковання, методи контролювання, органолептичні показники, паковання, приймання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4460:2018 - Вироби бісквітні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.