Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 29 грудня 2014 року № 1484

Ключові слова: гесперидин, масова концентрація, метод визначання, нарінгін, продукти перероблення фруктів та овочів, хроматографія високоефективна рідинна

Текст документа «ДСТУ 7673:2014 - Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.