Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування

Розробник: УкрНДІОЖ

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 27 квітня 2006 р. № 130, від 18 травня 2007 р. № 105

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 30004.2-93

Ключові слова: допоміжні пристрої, засоби вимірювання, майонез, методика визначання, органолептичні показники, пакувальна одиниця, партія, правила опрацьовування, правила оформлювання, проба, реактиви, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4560:2006 - Майонези. Правила приймання та методи випробування» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.