Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2175:2017 Овочі. Терміни та визначення понять

Розробник: ІОБ НААН України, ТК 71

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науководослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 30 березня 2017 р. № 59

Документ замінює: ДСТУ 2175-93

Ключові слова: дефекти овочів, морфологічна будова, овочі, споживчі характеристики, ступінь стиглості, товарні властивості

Текст документа «ДСТУ 2175:2017 - Овочі. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.