Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 1183:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Методи випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT)

Розробник: ДержУкрНДІФП

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 3 грудня 2009 р. № 440

Ключові слова: апаратура, випробні зразки, метод випробування, термічна тривкість, термічний удар

Текст документа «ДСТУ EN 1183:2009 - Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Методи випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.