Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7681:2015 Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови

Розробник: ІПР НААН

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45. Поправка: ІПС № 7-2015

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28589-90

Ключові слова: виготовляння, зберігання, консерви м'ясні, маркування, мікробіологічні показники, м'ясо птиці, органолептичні показники, пакування, правила приймання, стерилізація, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 7681:2015 - Консерви м'ясні «М'ясо птиці у власному соку».Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.