Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови

Розробник: Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів»

Надано чинності: наказ ДП«УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 5550-74

Ключові слова: крупи гречані, види, ґатунки, вимоги щодо безпеки, вимоги щодо якості, зберігання, методи контролювання, транспортування

Текст документа «ДСТУ 7697:2015 - Крупи гречані. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.