Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови

Розробник: Вінницьким проектно-конструкторським технологічним інститутом

Надано чинності: наказом Держстандарту України від 28 серпня 2000 р. No 523

Документ замінює: РСТ УРСР 729-82

Ключові слова: підварки, припаси, напівфабрикати, якість, відбір проб, методи контролю, маркування, пакування, транспортування

Текст документа «ДСТУ 3984-2000 - Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.