Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ-Н GL 32:2015 Продукти харчові органічно вироблені. Настанови щодо виробництва, перероблення, маркування та продажу (GL 32-1999. Rev. І-2001, IDT)

Розробник: Інститут агроекології УМН

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. No 101

Ключові слова: ветеринарний препарат, засоби захисту рослин, інгредієнт, органічно вироблений продукт, сертифікація, сільськогосподарський продукт, тварини, технології генетичної інженерії

Текст документа «ДСТУ-Н GL 32:2015 - Продукти харчові органічно вироблені. Настанови щодо виробництва, перероблення, маркування та продажу (GL 32-1999. Rev. І-2001, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.