Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ « Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держстандарту України від 31 січня 2001 р. N 43. Поправка ІПС № 2-2006

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 15849-89 (у частині соків), ГОСТ 16440-89 (у частині соків))

Ключові слова: соки фруктові, овочеві, овоче-фруктові, томатні, томатна-фруктові, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники консервів, забруднювачі хімічної та біологічної природи, показники безпеки, правила приймання, методи контролю, вимоги безпеки, охорони довкілля

Текст документа «ДСТУ 4008-2001 - Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.