Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2368:2017 Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять

Розробник: ТК 67

Надано чинності: наказ ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 08 грудня 2017 р. № 403

Документ замінює: ДСТУ 2368:2004 ( подовжена чинність з "01.06.2018 р." до "01.01.2019 р.": наказ від 16 травня 2018 року N 142

Ключові слова: безалкогольний напій, напій бродіння, ферментований напій, квас, сироп, інгредієнт, готові концентрати безалкогольних напоїв, технологічні процеси

Текст документа «ДСТУ 2368:2017 - Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.