Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 17 жовтня 2007 р. № 268

Ключові слова: маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, начинки горіхові та шоколадно-горіхові, органолептичні показники, пакування, приймання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4848:2007 - Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.