Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови

Розробник: Національний інститут винограду і вина «Магарач»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 11 грудня 2006 р. № 343, зі зміною дати чинності згідно з наказом № 271 від 17 жовтня 2007 р. ІПС № 11-2007. ІПС № 5-2008

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 12494-77 та ГОСТ 13741-91

Ключові слова: коньячні спирти, вимоги безпеки, коньяки України ординарні, марочні, вимоги щодо охорони довкілля, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4700:2006 - Коньяки України. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.