Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 30 листопада 2010 р. № 534

Документ замінює: Зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 1938-90

Ключові слова: ароматизований, байховий, маркування, органолептичні показники, пакування, приймання

Текст документа «ДСТУ 7174:2010 - Чай чорний байховий фасований. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.