Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 29 грудня 2014 р. № 1485

Документ замінює: РСТ УССР 1551-84

Ключові слова: відбирання проб; маркування; методи контролювання; пакування; показники якості та безпеки; правила приймання, транспортування та зберігання; томати свіжі

Текст документа «ДСТУ 7612:2014 - Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.