Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови

Розробник: Національний інститут винограду і вина «Магарач»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 22 грудня 2008 р. № 485, наказ Держспоживстандарту України від З листопада 2009 р. № 399

Ключові слова: ароматизовані напої - вермути, настої чи дистиляти рослинної сировини, органолептичні та фізико-хімічні показники, вимоги безпеки, вимоги охорони довкілля

Текст документа «ДСТУ 6035:2008 - Вермути. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.