Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови

Розробник: Вінницьким проектио-консrрукторським технолоrічнимінститутом

Надано чинності: наказом Держсrавдарrу України від 27 жовтня 1995 р. № 351-95

Документ замінює: РСТ УССР 281-85

Ключові слова: делікатесні соуси, технwюrічна інструкція, рецептури, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, пакування, маркування, партія, якість, безпека

Текст документа «ДСТУ 281-95 - Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.