Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів

Розробник: ДНДПКІ»Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 жовтня 2015 р. № 133

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 26670-91

Ключові слова: кількість мікроорганізмів, методи культивування, наважка, найбільш ймовірне число (НЙЧ), розведення, харчові продукти, характерні колонії

Текст документа «ДСТУ 8535:2015 - Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.