Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості

Розробник: Всеукраїнська асоціація пекарів, Інститут післядипломної освіти НУХТ

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 жовтня 2015 р. № 133

Документ замінює: На заміну ДСТУ 7044:2009 у частині методів визначання органолептичних показників

Ключові слова: вироби, дегустатор, дегустаційна комісія, органолептичне оцінювання, показники якості, проба, хлібобулочні вироби

Текст документа «ДСТУ-П 8536:2015 - Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.